Home » Nakon što je objavljena dijagnoza raka kralja Čarlsa: Princ Hari hitno stiže u London

Nakon što je objavljena dijagnoza raka kralja Čarlsa: Princ Hari hitno stiže u London

by admin

Princ Hari (Harry) hitno putuje za London nakon što je u javnosti objavljena dijagnoza raka kralja Čarlsa (Charles), prenosi britanski “Daily Mail“.

Kako je rekao izvor blizak princu, on je razgovarao s kraljem o dijagnozi raka zbog čega će otputovati u Veliku Britaniju kako bi se vidio s njim.

– Vojvoda je razgovarao s ocem o dijagnozi. On će putovati u Veliku Britaniju da vidi Njegovo Veličanstvo u narednim danima. – rekao je izvor na koji se poziva “Daily Mail”.

Bakingemska palata je saopštila da je kralju Čarlsu dijagnostikovan oblik raka, ali nije precizirano o kojoj vrsti se radi.

Kako je kralj Čarls saznao da ima rak

Palata nije potvrdila kakvu vrstu raka ima 75-godišnji monarh, ali se javnosti obratio portparol.

– Njegovo Veličanstvo je liječeno od benignog uvećanja prostate. Tokom ove intervencije zabilježeno je posebno pitanje koje je zabrinjavajuće i naknadno dijagnostikovano kao oblik raka. Ovo drugo stanje će sada dobiti odgovarajući tretman – rekao je portparol Bakingemske palate.

“Daily Mail” je podsjetio kako je princ Hari posljednji put bio u Velikoj Britaniji tokom ljeta, kada je prisustvovao događaju za dječju dobrotvornu organizaciju.

Međutim, tada se nije sastao sa kraljevskom porodicom. Vojvoda od Saseksa je ranije 6. maja prošle godine prisustvovao krunisanju svog oca, ali je nekoliko sati nakon ceremonije napustio London.

Related Articles

Leave a Comment

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Saznaj više

Privacy & Cookies Policy
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
Share via
Copy link