Home » Detalji ubistva male Danke: Udarili je autom, pa je bacili na deponiju

Detalji ubistva male Danke: Udarili je autom, pa je bacili na deponiju

POKUŠALI SAKRITI

by admin

Uhapšene su dvije osobe – 50-godišnjaci S. J. i D. D.

Potraga za nestalom Dankom Ilić (2) dobila je tragičan epilog, a jutros su uhapšene dvije osobe zbog sumnje da su automobilom usmrtili djevojčicu, a potom njeno tijelo bacili na divlju deponiju uz “Starobanjski put” kod Bora, saznaje ATV

Kako dalje pišu, uhapšeni su radnici Javnog komunalnog preduzeća “Vodovod” Bor – S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot. 

– S.J. je osumnjičeni da je službenim vozilom ”Fiat Panda” u ulici Radomira Putnika udario u pješaka, dvogodišnju Danku, i usmrtio je. 

Zajedno sa kolegom D.D. tijelo djevojčice ubacili su u gepek vozila, nakon čega su se odvezli do divlje deponije na ”Starobanjskom putu” kod Bora gdje su tijelo izbacili sa desne strane puta – kaže izvor blizak istrazi.

S.J. se na teret stavlja da je time počinio teško krivično djelo protiv sigurnosti javnog saobraćaja, a D.D. pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela. Obojici je nakon hapšenja određeno zadržavanje do 48 sati.

Related Articles

Leave a Comment

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Saznaj više

Privacy & Cookies Policy
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
Share via
Copy link