Home » Najmlađa kćerka Brucea Willisa i Demi Moore otkrila nove detalje o očevoj bolesti

Najmlađa kćerka Brucea Willisa i Demi Moore otkrila nove detalje o očevoj bolesti

by admin

Tallulah Willis, najmlađa kćerka Brucea Willisa i Demi Moore, progovorila je o očevoj bolesti gostujući u showu „The Drew Barrymore Show“ i otkrila nove detalje njegovog stanja.

– Nema puno promjena, a to je, po onome što sam pročitala o bolesti, najbolje što možemo tražiti. Vidim ljubav kada sam s njim, to je moj otac i voli me, i to mi puno znači, otkrila je emotivna glumica.

Podsjetimo, kada se saznalo da je Bruce Willis bolestan i da prognoze nisu dobre, prvo mu je dijagnosticirana afazija, da bi potom u februaru ove godine, nakon niza novih pretraga, bila potvrđena i frontotemporalna demencija.

Njegova brojna porodica, sadašnja supruga Emma Heming Willis, ali i bivša Demi Moore, kao i petero njegovih kćerki moglo je odahnuti u smislu da napokon imaju jasnu dijagnozu.

No, ista im nije donijela puno veselja, jer su u kratkom roku postale svjesne da će se njegovo stanje rapidno pogoršavati iz dana u dan te da ih uskoro neće poznavati.

To se već počelo događati, a njegove najvažnije žene odlučile su dobro iskoristiti posljednje trenutke u kojima ih se još sjeća.

Related Articles

Leave a Comment

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Saznaj više

Privacy & Cookies Policy
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
Share via
Copy link