Home »  (VIDEO) DIVLJANJE BRATA ADNANA DELIĆA NA M17: “Prestigao službenu kolonu pod rotacijom i uletio u makazice

 (VIDEO) DIVLJANJE BRATA ADNANA DELIĆA NA M17: “Prestigao službenu kolonu pod rotacijom i uletio u makazice

by admin

Mervan Delić, na svojim društvenim mrežama pored promocije rada i aktivnosti brata Adnana Delića, objavio je i video snimak sa bahatom vožnjom na M17 u blizini Maglaja.

Na video snimku se jasno vidi kako vozač putničkog automobila marke Audi, prestiže službenu kolonu vozila pod rotacijom, upravlja brzinom koja nije dozvoljena na ovoj dionici puta, izvršava rizičko preticanje kao i ulazak u “makazice” čime je ugrozio živote ostalih sudionika u saobraćaju ali i koristi mobilni uređaj za vrijeme vožnje.

Na video snimku se može jasno vidjeti da vozač upravlja brzinom od 140 – do 160 km/h na ograničenju puta na kojem je dozvoljena brzina 60 km/h.

Mervan Delić je video nazvao “a šta ti misliš? dok je u pozadini video klipa korištena muzika iz srbijanskog filma “Južni Vetar” koju izvodi pjevač “De Vito” – pod nazivom “Mame mi” a kao početak video snimka korišten je audio ton iz istoimenog filma u kojem glavni glumac Miloš Biković poznatiji kao Petar Maraš izgovara rečenicu: “Misliš li da ćemo mi da naj**emo?”

Informaciju kada je video nastao i ko je za volanom vozila utvrdit će ovlaštene osobe iz MUP ZDK.

Related Articles

Leave a Comment

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Saznaj više

Privacy & Cookies Policy
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
Share via
Copy link