Home » Srbijanski glumac o pozivima na pucanje u džamije: “Ovakvi mladići su u rovovima gubili glave”

Srbijanski glumac o pozivima na pucanje u džamije: “Ovakvi mladići su u rovovima gubili glave”

by admin

Srbijanski glumac Ammar Mešić se oglasio nakon što je na društvenim mrežama objavljen snimak na kojem mladići pozivaju na pucanje u džamije.

“Božić je, pucaj u džamije”, pjevaju mladići. Prema informacijama do kojih je došao portal sandzacke.rs, ovi momci su iz Prijepolja. Također je objavljeno da nije bilo reakcije nadležnih organa u Prijepolju.

Mladići iz Prijepolja pjevaju “Pucaj u džamije”

“Ovakvim smo pjesmama, pjevanim na različitim stranama, a na istom jeziku, ušli u rat koji svi pamtimo. Ovakvi su mladići u rovovima zaboravljali sve pjesme i gubili glave, svoje i onih koje su voljeli. Da nam se ne bi ponovilo, da ne bismo opet gubili glave da bi se u nove vile useljavali političari koji su se tokom prošlih ratova useljavali u stanove, ovo mora da stane. Ne pucaj u džamije niti u crkve. Ni ne pomišljaj ni ne pjevaj, jer se to uvijek završi pucanjem u ljude, u djecu, u tebe, u mene, u sve nas. I ne zaboravi, Božić je praznik čiji pozdrav počinje riječima: Mir Božiji”, napisao je Mešić na Twitteru.

Mnogi korisnici spomenute društvene mreže su se složili s njim.

“Dječurlija. Ko želi rat, neka mu u kući bude”, “Karma je zae*ana. Sve što želiš i činiš drugome, sve na kraju stigne na naplatu na ovaj ili onaj način”, “Neko ubire političke poene na ovome. Nahrani budale pričom i onda oni prave probleme. Užas jedan. I to rade u ime svih nas. Osuda, osuda, osuda”, neke su od reakcija.

Related Articles

Leave a Comment

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Saznaj više

Privacy & Cookies Policy
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
Share via
Copy link