Home » Tate dobio spor u vezi oduzete imovine. Uzeli mu aute, satove vrijedne milijune eura

Tate dobio spor u vezi oduzete imovine. Uzeli mu aute, satove vrijedne milijune eura

by admin

influencer Andrew Tate žalio se rumunjskom sudu tražeći povrat imovine koju su mu zaplijenile vlasti i dobio žalbu, javlja BBC.

U Rumunjskoj se protiv Tatea vodi istraga zbog optužbi za trgovinu ljudima i silovanje, što on poriče. Danas je prizivni sud u Bukureštu naredio novo suđenje za zaplijenjenu Tateovu imovinu, koja uključuje luksuzne automobile.

Tateov brat Tristan i dvije tvrtke SC Ground Breaking Development SRL i The Cannon Run Limited također su bili stranke u uspješnoj žalbi.

Braća Tate će moći na sudu pokrenuti novi postupak za povrat oduzete imovine

Braća Tate žalila su se na sudsku presudu iz prosinca prošle godine kojom je potvrđena zakonitost zapljene njihove imovine. U presudi koju je danas donio viši sud stoji da se ukida prethodna presuda i upućuje na ponovno suđenje.

Odluka znači da će braća Tate moći na sudu pokrenuti novi postupak za povrat svoje oduzete imovine, piše BBC.

Tate: Sud će sada morati dokazati da je bogatstvo stečeno nezakonito, a neće dokazati ništa 

U objavi na društvenoj mreži X Andrew Tate rekao je da će sud sada morati dokazati da je bogatstvo stečeno nezakonito kako bi se opravdala zapljena koja je u tijeku. “Neće dokazati ništa jer se to što tvrde nikada nije dogodilo”, tvrdi Tate.

Sudski dokumenti objavljeni u lipnju upućuju na to da su braća Tate skupila milijune eura i stekla skupu imovinu i nekretnine kroz svoje poslovne aktivnosti, koje su uključivale sadržaj za odrasle i online tečajeve samopomoći.

Zaplijenili im i satove vrijedne milijune eura

https://twitter.com/TateNews_/status/1744335107811348614

Braća Tate poriču optužbe rumunjskih istražitelja da su iskorištavali žene preko svog posla sa sadržajem za odrasle. Tužitelji tvrde da je posao braće djelovao kao kriminalna skupina.

Dvije rumunjske suradnice braće Tate također su optužene u lipnju. Identificirano je sedam navodnih žrtava. Braća su prvi put uhićena u prosincu 2022. i provela su neko vrijeme u zatvoru prije nego što su stavljena u kućni pritvor. Zabranjeno im je napuštati Rumunjsku dok traje istraga.

U siječnju 2023. su skupi auti uklonjeni s imanja povezanog s braćom Tate u blizini Bukurešta. U racijama su zaplijenjeni i satovi vrijedni milijune eura.

Related Articles

Leave a Comment

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Saznaj više

Privacy & Cookies Policy
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
Share via
Copy link