Home » Uznemirujuće / Nova sramota u Turskoj: Odbojkašice prevezene u bolnicu nakon napada navijača

Uznemirujuće / Nova sramota u Turskoj: Odbojkašice prevezene u bolnicu nakon napada navijača

by admin

Nevjerovatne scene desile su se tokom i nakon odbojkaške utakmice između turskih klubova Belediye i Nicer Hotel Volleyball, nakon što su domaći navijači napali gostujuće igračice staklenim i plastičnim predmetima, flašama i šoljama.

Navijači Belediyea sa tribina su bacali predmete na teren, te su neke odbojkašice Nicera zadobile ozbiljne posjekotine i napustile dvoranu krvave.

‼️ Bu rezil görüntüler, Voleybol Kadınlar 1. Lig’indeki İmamoğlu Bld. – Nicer Hotel Voleybol maçının sonuna ait.

Kameraya doğru sekerek gelen ve çığlıklar atan sporcunun adı Berfin Aslan. Sahaya gelen yabancı maddelerden birisi bacağını yardı ve 5 dikiş atıldı. pic.twitter.com/Gkit29AH19— Koray Baloğlu (@koraybaloglu) December 13, 2023

Igračice koje su zadobile posjekotine prevezene su direktno u bolnicu, a nova sramota s sportskih terena u Turskoj ponovo je privukla veliku pažnju medija širom svijeta.

10 Aralık’ta Voleybol Kadınlar 1.liginde Adana’da oynan İmamoğlu Belediye – Malatya Nicer Hotel karşılaşmasından sonra Malatya’lı takımın kadın sporculara cam bardak ve şişe fırlatıldı, yaralanan Berfin Arslan’a 5 dikiş atıldı. Futbolda kara gece diye yeri göğü inletenler… pic.twitter.com/iHGu2MYwnT— Filiz Aslan (@SimonettaVspc) December 15, 2023

Incident se dogodio samo nekoliko dana nakon što je Faruk Koca, predsjednik Ankaragučua, ušao na teren nakon utakmice sa Rizesporom i pretukao sudiju Halila Umuta Melera.

U slučaju predsjednika Ankaragučua odmah su izrečene sankcije, pa je Faruk Koca suspendovan na pet godina a klub iz Ankaragučua kažnjen sa 60.000 eura.

Related Articles

Leave a Comment

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Saznaj više

Privacy & Cookies Policy
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
Share via
Copy link