Home » Svjedočio otac djevojčice koju je ubio Kosta K.: “Gomila problema škole zataškavana”

Svjedočio otac djevojčice koju je ubio Kosta K.: “Gomila problema škole zataškavana”

by admin

NA DANAŠNJEM suđenju roditeljima Koste K., dječaka ubojice iz beogradske Osnovne škole Vladislav Ribnikar, govorili su i roditelji ubijene djevojčice Katarine Martinović. Riječ je o parničnom postupku pred Višim sudom u Beogradu koji roditelji žrtava vode protiv obitelji Koste K. i škole, piše Nova.rs.

Neutješni otac je ispričao kako mu je nevjerojatno da ljudsko biće masakrira druge ljude na taj način. “Naša djeca su na početku proglašena nasilnicima. Škola je imala gomilu problema, ali mi to nismo znali jer je zataškavano. U obitelji je nas petero, srednja kći se toliko radovala kada smo saznali da ćemo dobiti Katarinu da je skakala po kući i vikala: ‘Bit će nas petero'”, prisjetio se. 

Majka nakon pokolja dobila poziv policije

Istaknuo je da su kao obitelj uvijek bili svi zajedno i da su se trudili da budu bolji zbog Katarine. “Osnovna odgovornost te škole je da nam djeca izađu živa. Moje srce ne radi, ne znam ni da li kuca. Svaki dan plačem. Morao sam javiti kćeri koja je bila 2000 kilometara od kuće što se dogodilo. Za to nisam imao snage, samo sam joj rekao da kupi kartu i dođe kući”, kazao je. 

Majka je rekla kako je u svoj zbrci dobila poziv iz MUP-a tijekom kojeg joj je čovjek poručio da odmah mora doći u stanicu. “Tamo sam vidjela kćer da leži u nečemu sličnom krevetu. Uspjela sam samo pitati je li smrt bila trenutna, oni su samo klimnuli glavom. 

Uslijedio je još jedna stres – kako da svojoj srednjoj kćeri, koja je ispred škole, kažem da joj je sestra mrtva. Došla sam i rekla joj: ‘Ubio nam je Katu’ i onda sam čula njen vrisak”, ispričala je u suzama. Za sljedeće ročište najavljena su svjedočenja obitelji Kobiljski, Vlahović i Anđelković. 

Related Articles

Leave a Comment

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Saznaj više

Privacy & Cookies Policy
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
Share via
Copy link