Home » Srbin na Fejsu veličao četnike. Krenuo u posjet baki u Knin, uhićen je i osuđen

Srbin na Fejsu veličao četnike. Krenuo u posjet baki u Knin, uhićen je i osuđen

by admin

SRBIN u dobi od 32 godine uhićen je početkom studenog na graničnom prijelazu Bajakovo kada je s djevojkom pošao u posjet baki u Knin. Kako pišu srpski mediji, 32-godišnji Velibor Tripković uhićen je i pritvoren zbog veličanja takozvane Velike Srbije i propale tvorevine Krajine te slavljenja četništva.

Djеvojka jе puštеna, a Tripkovića jе hrvatska policija odvela u policijsku stanicu u Kninu, odaklе jе odvеdеn sucu za prеkršajе. Tanjug javlja da je Tripkoviću izrečena kazna zatvora od 15 dana. Inače, Tripković je na društvenim mrežama često objavljivao zavičajne i patriotske pjesme i fotografije, poput oda četnicima, slavljenja Draže Mihailovića i Ratka Mladića, oružja i zastava takozvane Krajine…

Policija: Priveli smo ga i poslali u zatvor na 15 dana

Policija se prije nekoliko dana oglasila priopćenjem.

“U Policijskoj postaji Knin dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom osumnjičenim za počinjenje prekršaja iz čl. 5. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni 32-godišnjak, koji prebiva na području Srbije, na društvenim mrežama od veljače 2019. godine iz mržnje objavljivao sadržaje koji vrijeđaju nacionalne osjećaje građana Republike Hrvatske i veličaju nepostojeću teritorijalnu tvorevinu (različite fotografije i stihovi) čime je počinio navedeni prekršaj.

Uz optužni prijedlog priveden je na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku gdje mu je određena kazna zatvora u trajanju od 15 dana”, kazali su iz policije.

Related Articles

Leave a Comment

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Saznaj više

Privacy & Cookies Policy
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
Share via
Copy link