Home » Pokušali ga likvidirati: Uhapšen jedan od vođa Škaljarskog klana u Crnoj Gori

Pokušali ga likvidirati: Uhapšen jedan od vođa Škaljarskog klana u Crnoj Gori

by admin

Crnogorska policija uhapsila je po Interpolovoj potjernici visokorangiranog pripadnika kriminale grupe koja je djelovala na teritoriji Crne Gore. Kako prenose mediji, riječ je o Igoru Krstoviću, za kojeg se sumnja da je jedan od organizatora ovog mafijaškog klana.

Iz Uprave policije Crne Gore saopštili su da je za muškarcem I. K. podgorički Interpol raspisao potjernicu zbog sumnje da je izvršio krivična djela stvaranje kriminalne organizacije i neovlaštena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet droge.

Crnogorski mediji prenose da je riječ o Igoru Krstoviću, koji je u januaru 2020. teško ranjen. On je nakon toga jedno vrijeme provodio na liječenju u Njemačkoj i Turskoj. 

Za pokušaj njegovog ubistva, kako je tada rečeno, osumnjičeni su pripadnici kavačkog klana, koji su i uhapšeni.

Krstović je osumnjičen i za više krivičnih djela iz oblasti pranja novca, kao i za nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i izazivanje opšte opasnosti.

Related Articles

Leave a Comment

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Saznaj više

Privacy & Cookies Policy
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
Share via
Copy link