Home » Dvije osobe uhapšena su zbog pucnjave i bacanja bombe u Bijeljini

Dvije osobe uhapšena su zbog pucnjave i bacanja bombe u Bijeljini

by admin

Policija je uhapsila jedno lice koje se dovodi u vezu sa upotrebom vatrenog oružja i bacanjem eksplozivne naprave u bijeljinskom naselju Pet jezera, dok za drugim počiniocem i dalje traga, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Bijeljina.

Operativnim radom na terenu policijski službenici su identifikovali počinioce krivičnog djela koje je okvalifikovano kao izazivanje opšte opasnosti.

Građani Bijeljini jutros su prijavili da je na području grada došlo do upotrebe vatrenog oružja u više navrata i da je bačena eksploziva naprava koja nije aktivirana.

O svemu je obaviješten nadležni tužilac i u toku je istraga i rad po ovom predmetu. 

Do pucnjave došlo u dvorištu kuće Milana Bujinovića, nekadašnjeg odbornika PDP-a, sada člana Narodnog fronta nakon čega je bačena bomba koja nije eksplodirala.

RTRS nezvanično saznaje da oružani incident nema političku pozadinu već da je do pucnjave došlo nakon svađe Bujinovićevog sina sa grupom mladića. Niko nije povrijeđen.

Policija je uhapsila i drugo lice koje se dovodi u vezu sa upotrebom vatrenog oružja i bacanjem eksplozivne naprave.

Related Articles

Leave a Comment

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Saznaj više

Privacy & Cookies Policy
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
Share via
Copy link