Home » Uznemirujuće / Pojavili se snimci koji otkrivaju detalje ubistva Nusreta

Uznemirujuće / Pojavili se snimci koji otkrivaju detalje ubistva Nusreta

by admin

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su tri osobe, koja su osumnjičena za pomaganje u ubistvu 28-godišnjeg Nusreta Destanovića, piše Sandžak Danas.

Među uhapšenim su E. Dž. (18), osumnjičen za teško ubistvo u saizvršilaštvu, E.H. (40), optužen za pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog djela i žena R. H. (27), uhapšena zbog neprijavljivanja pripremanja krivičnog djela. Dok je S. Z., osumnjičeni za izvršavanje ubistva, još uvijek u bjekstvu.

Sada su u javnost dospjela dva video snimka, koja prikazuju ključne trenutke koji su prethodili tragičnom ubistvu Nusreta. 

Na njima se vidi kako automobil “Golf 4” ulazi u dvorište jedne zgrade, okreće se i parkira.

Iz automobila izlazi S. Z., koji trči prema suvozačevom mjestu, i tamo, koristeći oštar predmet, zadaje više udaraca Nusretu Destanoviću, uključujući i kobne.

U automobilu, koji je u vlasništvu Nusreta, još uvijek postoje tragovi krvi.

Prema nezvaničnim informacijama, S. Z. i E. Dž. su napali Nusreta prije nego što su ga smjestili u automobil, koji je u vlasništvu S. Z.

Na drugom snimku, zabilježenom nakon ubistva, vidi se kako S. Z. pije vodu u autopraonici.

Podsjećamo, neposredno prije zločina S.Z. poslao je prijeteće poruke, a nakon izvršenog zločina pozvao brata ubijenog Nusreta i tvrdio kako nije kriv.

Related Articles

Leave a Comment

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Saznaj više

Privacy & Cookies Policy
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
Share via
Copy link