Home » Novozelandska poslanica krala odjeću u vrhunskim buticima, pa podnijela ostavku

Novozelandska poslanica krala odjeću u vrhunskim buticima, pa podnijela ostavku

by admin

Poslanica Zelene stranke Novog Zelanda Golriz Gahraman (Ghahraman) podnijela je ostavku nakon što su mediji objavili da je najmanje tri puta ukrala odjeću iz vrhunskih lokalnih butika.

Gahraman je rekla kako su problemi sa mentalnim zdravljem i stres na poslu doveli do toga da se ona ponaša na način koji je potpuno van karaktera.

– Ljudi bi, s pravom, trebalo da očekuju najviše standarde ponašanja od svojih izabranih predstavnika. Pogriješila sam. Žao mi je. To nije ponašanje koje mogu da objasnim jer nije racionalno ni na koji način, a nakon ljekarske procjene, razumijem da nisam dobro – rekla je Gahraman.

Ona je optužena za krađu u butiku “Skotis” u Oklandu i “Kre8ivevork” u Velingtonu.

Policija Novog Zelanda je u saopštenju navela da istražuje incident u prodavnici u Oklandu u decembru, ali nije željela davati druge detalje. Nisu potvrdili da je Gahraman umiješana u incident.

Gahraman je rekla da je zahvalila butiku “Skotis” na njihovoj ljubaznosti i empatiji. Jedan od lidera stranke Zelenih Džejms Šo (James Shaw) kazao je da je Gahraman imala naročito težak period jer je od dolaska na funkciju dobila veliki broj prijetnji javnosti.

Related Articles

Leave a Comment

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Saznaj više

Privacy & Cookies Policy
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
Share via
Copy link