Home » Vapaj hrvatskih medija: Osvanule brojne velikosrpske mape, dio Dalmacije stavili pod Beograd!

Vapaj hrvatskih medija: Osvanule brojne velikosrpske mape, dio Dalmacije stavili pod Beograd!

by admin

akon što je Milorad Dodik najavio odcjepljenje Republike Srpske od Bosne i Hercegovine, dogodila se poplava objava na društvenim mrežama i online video platformama u kojima se veliča “Velika Srbija‘, “Srpski svet”, četništvo, Radovan Karadžić, Ratko Mladić, zločini, piše Slobodna Dalmacija.

Skandalozno - Avaz
Skandalozno - Avaz
Skandalozno - Avaz
Skandalozno - Avaz

“Ustani čiča Dražo…”, pjevaju i pozivaju na osnivanje “Velike Srbije”, citiraju Dodika.

Hrvatski mediji citiraju izjavu Milorada Dodika datu France Pressu da su “Srbi u Bosni i Hercegovini mentalno integrisani sa Srbijom” i da bi podržali eventualnu nezavisnost Republike.

– Mi ne želimo ostati ovdje – rekao je Dodik u razgovoru za francusku agenciju.

France Presse piše kako Dodik prijeti nezavisnošću RS od stupanja na vlast 2006. godine. On je siguran da to žele i tamošnji stanovnici, ali sjećanja na rat sprječavaju da se na to odvaže.

Hrvatski mediji danas pišu kako je zavladalo neviđeno ludilo na društvenim mrežama i kako se opet bude neke davno zakopane strasti i ideologije, poziva se na nove ratove…

Prijetnje odcjepljenjem, retorika protiv središnje države i bliskost s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom učinili su Dodika nepoželjnim u zapadnim prijestolnicama. Predsjednik RS je pod američkim i britanskim sankcijama, ne libi se redovno vrijeđati američkog ambasadora te iskazuje “ponos” što se redovito viđa s “velikim liderom” Putinom, piše France Presse.

Related Articles

Leave a Comment

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Saznaj više

Privacy & Cookies Policy
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
Share via
Copy link