Home » Steva Tajvanac kažnjen sa 150 KM jer je pjevao s momcima iz “Dubioze kolektiv” na ulicama Sarajeva

Steva Tajvanac kažnjen sa 150 KM jer je pjevao s momcima iz “Dubioze kolektiv” na ulicama Sarajeva

by admin

Momci iz “Dubioze kolektiv” karijeru su izgradili na orginalnosti, zahvaljujujući kojoj su se i zadržali tolike godine u muzičkoj branši. I to pri vrhu ljestvice.

Svojim objava na društvenim mrežama često obraduju pratioce i nasmiju ih. Tako je i s posljednjom objavom, koja je, ruku na srce, neke i naljutila. 

Tačnije, naljutio ih je postupak sarajevske policije.

Naime, oni su u centru Sarajeva svirali i pjevali s Tajvancem Stivom Linom (Steve) kojem su dali nadimak Steva Tajvanac. On je specifičan po tome što uopšte ne govori bosanski, ali “zato pjeva na našem”.

Građani koji su se zadesili u blizini okupili su se oko njih, i zapjevali te im aplaudirali.

No, noć je završila tako što je Stiv dobio kaznu u iznosu od 150 KM od sarajevske policije zbog narušavanja javnog reda i mira.

– Objektivna sarajevska publika ga je nagradila aplauzom, a objektivna sarajevska policija ga je nagradila kaznom od 150 KM – kažu u videu.

Steva Tajvanac dobio je brojnu podršku u komentarima, a neki su poručili da se nadaju da će mu “Dubioza” pomoći da plati kaznu.

Related Articles

Leave a Comment

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Saznaj više

Privacy & Cookies Policy
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
Share via
Copy link