Home » Sara Jo o svađi sa Bubom Corellijem: Poslao mi je glasovnu poruku, mislila sam da će mi prijetiti

Sara Jo o svađi sa Bubom Corellijem: Poslao mi je glasovnu poruku, mislila sam da će mi prijetiti

by admin

Srbijanska pjevačica Sara Jo je govorila o svađi s Bubom Corellijem te otkrila kako su se pomirili.

Sara se najprije uvrijedila nakon što je Buba 2021. rekao da ona nije velika zvijezda.

“Ovako kažu mediji: ‘Za Novu godinu će nam nastupati tri velike zvijezde – Marija Šerifović, Sara Jo i jedna koju neće da otkriju.’ Marija Šerifović… Svaka čast, a Sara Jo, da li je velika zvijezda? Po meni je diskutabilno, ne znam. Šta vi mislite?”, izjavio je.

Mlada pjevačica je sada otkrila da ju je Buba više puta prozivao i pravio “fore” na internetu. Zatim je dodala da joj se javio nakon što je gostovala u jednoj emisiji gdje se govorilo o ovoj temi.

“Poslao mi je glasovnu poruku. Ja rekoh: ‘Jao, Bože, ovaj čovjek će sad da mi prijeti.” Međutim ne, on je imao neke lijepe riječi, da ne zalazim u detalje. Imam osjećaj kao da nije baš uredu da podijelim sve. Mislim da je tu večer prvi put mene malo duže slušao. Tu se desio preokret, zapratio me je na Instagramu i ja sam njega. Ljudi su mislili da je marketing, ali ne, to je sve bilo veoma spontano”, kazala je u podcastu “Poster”.

Related Articles

Leave a Comment

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Saznaj više

Privacy & Cookies Policy
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
Share via
Copy link