Home » Poštovani mještani Izačića,Vikića,Male Peći,Vrste i okolnih mjesta,dragi prijatelji…

Poštovani mještani Izačića,Vikića,Male Peći,Vrste i okolnih mjesta,dragi prijatelji…

by admin

Molim vas sve da se skupa odazovemo molbi i apelu za pomoć u liječenju naše mještanke Selme Delić Abdijanović.Selma je iz Vikića(sestra Fude Delića),mlada osoba,mati i supruga.Izvjesni period se bezuspješno liječi u BiH,te s obzirom da su iscrpljene mogućnosti liječenja kod nas,potrebno je da liječenje nastavi u Republici Turskoj.Selma je već stupila u kontakt sa liječnicima iz Turske,same pretrage i nalazi koštaju oko 7.000 eura,te nakon toga će se moći odrediti daljnji tok i način liječenja,što zahtijeva dodatna sredstva.

Kao što i sami vidite,potrebna su značajna sredstva koja porodica ne može sama obezbijediti.Stoga,molim sve vas koji ste u mogućnosti da se odazovete ovom apelu i pomognete.Niko od nas ne zna kada ga ne daj Bože može snaći stanje bolesti ili neke druge nevolje,ali upravo tad dobri ljudi među nama pokažu svoju veličinu i pomognu.

Savjet MZ Izačić će već sutra podijeliti blok uplatnice sa pečatom MZ osobama koje će prikupljati sredstva za ovu namjenu,te vaše priloge možete uplatiti bilo njima ili na dole navedene račune u bankama.Osobe kod kojih možete vršiti uplate su:

Related Articles

Leave a Comment

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Saznaj više

Privacy & Cookies Policy
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
Share via
Copy link