Home » Karleuša se obratila doktoru: Slušaj ti Nestoroviću

Karleuša se obratila doktoru: Slušaj ti Nestoroviću

by admin

Pjevačica Jelena Karleuša poznata je po svom britkom jeziku, kao i činjenici da brojne svoje stavove iznosi javno, ne obazirući se na tuđa mišljenja. Poznata je i po tome što je predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću u posljednje vrijeme davala bezrezervnu podršku, dok se o njenom stajlingu sa glasanja već danima priča.

Karleuša je nastavila trend javnog obraćanja na društvenim mrežama, te se sad obratila i Branimiru Nestoroviću, koji je na tek održanim izborima ostvario zavidan rezultat.

Advertisement

0 seconds of 0 secondsVolume 0%

Objava Jelene Karleuše. Instagram

– Slušaj ti Nestoroviću, ja za novo glasanje nemam šta da obučem. Razumiješ?! Ovaj posljednji outfit da nadmašim ne mogu. Nema više šta, kraj. Idi tamo, dogovori se, tetka mi radi u Tiršovoj, obožava te i samo lijepo priča o tebi – pisala je između ostalog i dodala:

– Hajde molim te, ne mogu opet, ide mi Miličin koncert, ide mi Nova Godina (dođi na reprizu u Hajat, moj si gost, jedan sto za doktore ostavljam) – objavila je Karleuša.

Related Articles

Leave a Comment

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Saznaj više

Privacy & Cookies Policy
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
Share via
Copy link