Home » Pas ubijene Tuzlanke ne odlazi ispred kafića gdje se sinoć desio stravičan zločin

Pas ubijene Tuzlanke ne odlazi ispred kafića gdje se sinoć desio stravičan zločin

by admin

Pas ubijene Tuzlanke Amre Kahrimanović, koju je sinoć s više hitaca iz službenog pištolja usmrtio policajac Elvis Ćustendil, konstantno je ispred kafića u kojem se odigrao stravični zločin. Kahrimanović je bila suvlasnica ovog ugostiteljskog objekta.

Kako prenosi Telegraf, radi se o psu kojeg je Kahrimanović stalno hranila.

“Stalno je hranila psa Žuću, koji je dolazio sa kesicom pite iz obližnjeg lokala brze hrane i dolazio do kafića. Ona mu je pomagala da otvori tu kesu”, rekla je jedna od prisutnih, koja je dodala da je ubijena Amra K. također vodila računa o jednoj mački.

Podsjećamo, sinoć oko 21 sat u ugostiteljskom objektu u Tuzli desilo se ubistvo kada je muškarac iz pištolja ubio ženu. On je nakon zločina pobjegao, no ubrzo je pronađen u blizini zgrade u kojoj je živio, gdje je savladan i uhapšen.

Policija je naknadno objavila da se radi o pripadniku MUP-a TK Elvisu Ćustendilu, koji je pucao iz službenog oružja. Ubijena je Amra Kahrimanović koja je bila suvlasnica ugostiteljskog objekta.

Related Articles

Leave a Comment

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Saznaj više

Privacy & Cookies Policy
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
Share via
Copy link